GRAVID OPPDATERING UKE24(23+4) (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

GRAVID OPPDATERING UKE24(23+4)♥..Dager igjen til termin: 117 dager igjen
♥..Trimester: 2 av 3

♥..Cravings: Absolutt ingenting, men jeg skal innrømme at snusen til Tor Henrik lukter ekstra godt om dagen. Så mens han tar seg en snus så snuser jeg i snusboksen hans ett par sniff. Da er jeg i mitt ess!

♥..Plager: Ryggsmerter på venstre side av ryggen spesielt. Tor Henrik maserer som en gal men det hjelper ikke alltid. Ikke bare vond rygg er en plage men også tannkjøttet mitt. Rene crimescenen i vasken etter jeg har pusset tennene om dagen. Blod   over   alt. Og litt magekramper i ny og ne samt trøttheten min som aldri slipper tak. 

♥..Innkjøp: Jeg har ikke kjøpt noe nytt i det siste men legger ved ett bilde i bunnen av en body og noe "acc" jeg fikk av svigermor her om dagen. Ellers titter jeg mye på vogner. Jeg kunne tenke meg hvit (ja jeg vet det blir fort skittent!) mens Tor heller mer mot mørkegrå. Vi får se hva valget faller for. Kanskje jeg må dra frem mine bestikkelse-skills.


♥.. Redeforberedelser: Her vi bor nå syntes ikke jeg det er idyllisk å skape en familie. Leiligheten er fin men barnerommet er alt for lite. Har ikke plass til jakkestativet vårt på andre steder enn det lille barnerommet og klærne våres flyter over alt. Det er trafikk hvor enn jeg snur meg å generelt bare ikke slik jeg har sett for meg barnet mitt skal vokse opp. Så vi kikker stadig vekk etter ett nytt og gjerne billigere sted å bo. Skal på visning kl 14.00 på søndag. Håper den faller i smak å at alt ordner seg men det haster selvsagt ikke. Bare meg som klør litt ekstra i fingrene om dagen. Vil jo helst flytte før en evt fødsel. 

♥..Fødselstanker: Jeg har begynt å grue meg litt mer nå. Regner med det forsvinner nærmere mål når man blir lei å bare vil presse barnet ut. Kjenner at jeg er fryktelig glad for at jeg har en kjæreste å føde sammen med. Hadde vært enda reddere hvis ikke. 

♥.. Gravidklær: Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bruke penger på gravidklær. Mammabukse høres så trist ut og det er jo ikke snakk om mange mnd man går i tights å kjipe joggebukser. Føltes veldig greit ut å spare de pengene. Helt til jeg for moro skyld skulle prøve ei mammabukse (dongeri) her om dagen å du verden for en ny verden!! Så jeg gav etter å kjøpte meg ei mamma dongeri bukse jeg har tenkt å bo i. Skal bo i den etter fødsel å jeg. Himmelbuksa!!Body/Lue/Sokker har farmor til Mille strikket! ♥


 • 04.02.2017 kl.18:12
  Flott innlegg! :)
  04.02.2017 kl.18:16
  Victoria Larsen: så hyggelig!:)
  04.02.2017 kl.18:18
  Går enda i gravidbukser mine. Mest pga keisersnittet men var så godt å gå i haha.

  Fødselen gruer jeg meg til heletiden :p lykke til på søndag!
  04.02.2017 kl.19:27
  Silje: ja du gjør ;) holder æ med deg i.
  Off ikke si det hihi.......
  Tusen takk! ;) klem
  Design av: Ina Anjuta  hits script>