BABYSHOWER ØNSKER (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

BABYSHOWER ØNSKER♥..Kake ønsker: Blødkake, vafler og nøttekake (mammas).

♥..Ønsker oss: Rosa, glitter, unicorns, katter, sommerfugler and glam. Kan gjerne være bilrelaterte ting i jenteform også. Elsa er ikke noe for meg hvertfall. Vårt barn skal lide av unicorn feber og disney. Ikke moderne prinsesse figurer. Går kanskje ikke alltid etter planen, men håpe-på. Ønsker oss også mest praktiske ting. Vi har igrunn mer enn nok barnetøy i str 56. Bleier, våtservietter, kremer, frottehåndklær - ting man har bruk for, som koster, som man vet man må kjøpe om at og om at. Slike ting hadde vært veldig stas å få! Gavekort eller penger.. Til lille Mille's vogn/ sparekonto. 

♥.. Ting vi trenger men kan hende vi har kjøpt innen babyshower:
Vogn, vognpose, sengetøy, termometer, myk hårbørste for nyfødt og neglsaks + disse praktiske tingene som står over.
(Spør Tor Henrik om vi har kjøpt noe av dette om du er usikker!)

♥..Jeg ønsker ikke kameraer trykt opp i trynet. Jeg er virkelig-virkelig ikke glad i kameraer. Men poserer gjerne om du spør. Håper dette kan respekteres. Tro det eller ei men jeg syntes det er litt traumatisk å bli tatt bilder av/ bli filmet uten at jeg vet om det og det har jeg for en grunn.

♥..Ikke føl at det du kjøper må være av skikkelig kvalitet eller dyrt. Har aldri brydd meg om slikt og det tror jeg ikke Tor Henrik heller gjør. Vi begge lever for: Tanken som teller. Ikke trenger du føle kjøpepress heller. Vil ikke bidra til å gjøre deg blakkere om du allerede har det tøft. 

♥.. Og sist men ikke minst så håper jeg en b a b y s h o w e r kan ventes litt med til jeg får litt mer energi til å holde ut sosialt i flere timer. Er som sagt uhyre sliten fortiden og det er ikke meningen å virke kjip. Går i gravidgruppe og til jordmor å alle er enige i at man må lytte til kroppen sin og høre på den gravide. Å være gravid for meg er alt annet enn lett men jobber med saken! :)


 • Victoria :)
  30.01.2017 kl.16:06
  Hva slags vogn kunne du tenkt deg ? :)
  30.01.2017 kl.17:51
  Victoria :): det vet jeg egentlig ikke enda...
  Ei fin ei? Haha. Skulle gjerne hatt ei grå ei men de er så dyre så blir vel en svart kombivogn:)
  Victoria
  31.01.2017 kl.10:45
  Ja, vogner er svindyre altså. Du finner deg garantert en fin en :D
  Design av: Ina Anjuta  hits script>