GRAVID OPPDATERING UKE22(21+4) (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

GRAVID OPPDATERING UKE22(21+4)♥ Uke: 22 (21+4)
♥ Termin: 01. Juni 2017
♥ Kjønn på baby: Jente
♥ Mål rundt mage (fra under navlen): 99cm
♥ Vekt: 71kg (økt 9kg til nå)
♥ Forløpig navn på baby: Mille-Tomine

♥ Cravings: Jeg har enda ikke fått noen spesiell cravings. Men luktesansen har blitt betraktelig mye bedre etter at jeg ble gravid samt slutta å røyke dagen jeg fant ut at jeg ble gravid. Skulle på apoteket å hente en svangerskapsbok og åpnet den først når jeg kom hjem. Mmmm, lukten av en ny bok var helt sinnsyk. Samme med baderingen jeg fikk av kusina mi til lille Mille-Tomine. Men jeg lå våken en natt til kl var halv tre å dagdrømte helt sinnsykt om den grønne paprikaen som lå oppkutta i salatskåla i kjøleskapet. Fikk ikke sove å tenkte "jippi endelig har jeg fått cravings på noe jeg å". Opp av senga føyk jeg å goffla i meg resten av paprikaen oppi skåla. Siden har jeg ikke hatt noe vanvittig cravings på grønn paprika så jeg regner med jeg ikke får noe cravings jeg da, HE!

♥ Plager: Bare utrolig utrolig trøtt, sliten å tom for energi generelt. Tissetrengt 24/7. Har begynt å få litt ryggplager (på venstre side av rygg) og noen ganger stikker det kraftig i livmoren når jeg ler hardt, hoster eller nyser (voksesmerter sikkert.) Og så plager det meg veldig at jeg ikke lenger passer noen fine bukser / dongeri bukser. Nekter å kjøpe gravidklær når det kun er 4,5mnd igjen. Er også ekstremt glemsk om dagene. Kaller det tidlig ammetåka bare. Aldri vært borti lignende surr før. Skal også nevnes at navlen min har begynt å stikke ut når jeg er på det største (spesielt om kveldene). Grøss og gru noe så forferdelig, haha. Tor fikk latterkrampe igår når han så det med egne øyner så her er det vist bare å finne frem tapen å tape over. 

♥ Spark: Jeg kjenner spark ja. Veldig leven inni der om dagen. Vi kan til og med se det på utsiden. Blir enda ikke helt vant til at det ligger en larve inni der å åler seg. Mange sier det er koselig, jeg syntes det er mer eller mindre creapy å er ikke redd for å si det høyt. Hehe. Men om det er stille hakket for lenge så savner jeg så klart sparkene igjen. Gleder meg til den lille skal ut. Har forresten kjent spark siden uke 18 (18.desember 16)

♥ Humør: ....svinger!! Opp og ned. Det er bare å henge i. I det ene øyeblikket griner jeg, i det andre smiler jeg og i det neste er jeg sint. Vi spøker mye med hvor skitzo jeg er. Stakkars Tor Henrik må bli bilsyk snart. 

♥ Innkjøp: Vel vi er ganske langt på vei allerede. Føler jeg bare mangler ei vogn, vognpose, noen kremer/salver for nyfødte, sengetøy og pysjer. Har arvet mye og kommet over mange billige kupp. Kan vise dere noen av innkjøpene senere hvis det blir tid. 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Følg meg gjerne på snapchat: Byadinajb♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


  • Design av: Ina Anjuta    hits script>