TYPEN MIN ER 6 ÅR YNGRE ENN MEG (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

TYPEN MIN ER 6 ÅR YNGRE ENN MEGHvordan vi møttes

Vel... Jeg kan jo starte med å si at jeg traff Tor Henrik på ett utested i Kr.sand for 18+. At Tor Henrik var 21 år hadde jeg aldri trodd, helt til jeg så hans ID bevis. Gutten kunne jo danse. Vi snakker Magic Mike talent. Kunne hvertfall vært en danse-statist om ikke annet. Han hadde jo så mye skjegg. Høyden. Kroppen. Jeg ville heller trodd han var rundt min alder. 

Han ålte seg forbi meg på dansegulvet og smilte til meg. Begynte å danse med meg. Jeg ble betatt right away av smilet hans, øynene hans og ikke minst at han kunne danse bedre enn de fleste. Jammen vet han det selv også, men det skal jeg vel kanskje ikke si høyt - mihi!

Resten av historien den kvelden blir for lang å nevne, er sikker på at jeg selv hadde sovna midt under tastaturet om jeg hadde fortsatte. Så vi hopper over til dagen etter.

Jeg så at Tor Henrik hadde lagret nr sitt på mobilen min. Veldig klisje aktig, i know. Så jeg sendte han ei mld. "HEI!!". Jepp det var alt jeg skrev. Fikk en melding tilbake men kan ikke helt huske hva det stod, men jeg husker at Tor Henrik inviterte meg med på en fest. Han regnet med han skulle få avslag og egentlig hadde jeg tenkt å avslå. Men jeg sa "faen heller" til veninna mi å hoppa i det. Man lever bare ei gang og dæven så kjekk han gutten på 21 var da. 21 ble en liten snakkis og vi gjentok ordene "alder er bare ett tall" bare for å trøste meg litt. Det hjalp.. men ble alikevel litt småklein i starten da folk lurte på hvor gammel Tor Henrik var. Det burde vel egentlig være verre for han å skulle introdusere ett kvinnfolk på 27 til sine venner men han fikk det til å føles som det mest naturligste i hele verden. Å det var slik det begynte å falle naturlig for meg også dette med aldersforskjellene våres. ♥

Siden har vi vært sammen. Siden ble jeg også gravid med han. Det er en annen historie. Jeg er uansett utrolig glad i denne gutten. Fordi om jeg kan være ekstra slitsom nå så håper og tror jeg han vet innerst inne at han er drømmemannen min. Han er min bestevenn. Min kjæreste. Samboer. Og at vi skal bli en familie er mer enn jeg kunne drømme om. 


 • 19.01.2017 kl.22:20
  Du er heldig så har funne mannen i ditt liv. Fin blogg!
  19.01.2017 kl.22:57
  Anonym: takker og god natt (: may your dream come true
  19.01.2017 kl.22:22
  Alder er bare et tall. Ha en fortsatt fin kveld:-)
  19.01.2017 kl.22:58
  Cecilie: akkurat! ;) god kveld selv
  Mannen i ditt liv
  19.01.2017 kl.23:00
  ❤❤
  19.01.2017 kl.23:11
  Mannen i ditt liv: <3
  19.01.2017 kl.23:23
  Mannen i ditt liv: <3
  Design av: Ina Anjuta  hits script>