VI VENTER EI JENTE! (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

VI VENTER EI JENTE!... Ei litta sommefugl-pike flakser inni magen min om dagene ♥Hei forresten! Utrolig godt å være tilbake på bloggen igjen.. Ikke minst har mye skjedd siden sist jeg var aktiv (som er for 10 måneder +3 dager siden). Jeg er i ett nytt forhold med en helt fantastisk snill og kjekk gutt. Vi venter ei lita jente 1 juni 2017 → Mille-Tomine ♥
Og jeg har enda mer inspirasjon og motivasjon til å blogge nå enn på lenge. Spesielt nå som hjertet mitt banker for tre og livet mitt er på en helt annen planet fortiden. Jaggu er fremtiden min spennende. For hver dag som går er jeg like overrasket over denne lille larva inni meg som vokser og gror raskere enn jeg tørr innrømme. Men det er ikke alltid like lett dette med å gå gravid. Verken for meg eller min kjære. Heldigvis for meg så har ikke Tor Henrik tenkt å forlate verken meg eller Mille med det aller første. Og jeg er sikker på at vi har lysere tider i vente, jeg må bare komme over denne epoken først. 

Takknemmelig

Jeg er takknemmelig for at jeg i det hele tatt får oppleve det å bli mamma. Jeg er takknemmelig for at jeg venter barn med en helt nydelig fyr som er flink med barn i tillegg. Jeg er takknemmelig for at jeg ikke har opplevd noe særlig kvalme i dette svangerskapet som så mange sliter med. Og takknemmelig for at jeg ikke har ufrivillig spontanabortert. Magen vokser i takt med puppene som en gang var to små rips og selvtilliten vokser med komplimentene fra Tor Henrik (he-he). Jeg er heldig som ikke blir kjempe stor rundt magen og har tro på at genene til mamma gir meg tigerstripe-fri mage. Folk rundt meg er så generøse å lesser på oss med arvegods så vi slipper handle alt selv. Jeg er takknemmelig for veldig mye men det er faktisk lov å føle seg utilpass uten å måtte holde det inne. For jeg....

Kunne vært foruten

Jeg sliter enormt mye med trøtthet og lite energi. Finner det samtidig vanskelig å fortelle folk hvor ille det egentlig er. Selv de enkleste oppgaver kan være svært krevende om dagen. Slik har det vært i fire måneder nå og de fleste forteller meg at det blir bedre. Vel jeg syntes tilstanden min har blitt mye verre og gruer meg veldig til å ut i arbeid igjen (om det er lov å si høyt!) slik situasjonen er nå. 
Håravfall, hår som knekker eller ser knusktørt ut er det bare å embrace. Utallige doturer kan man like så godt også bare bli vant til. Mille ligger langt nede å presser på blæra som en galning. Når man tror man skal slippe ut en foss, så kommer det kun en dråpe. Ja da vet du at du er gravid hvertfall å rister oppgitt på hodet med ett smil hver bidige gang. 


 • 19.01.2017 kl.15:18
  Gratulerer :)
  19.01.2017 kl.15:27
  Iselin Renée: tusen takk iselin! Ønsker
  Deg en fin dag!
  Gro
  19.01.2017 kl.15:48
  Sender deg en god trøsteklem, Adina 💞 Hilsen farmor-to-be som gleder seg sammen med dere 💖💖💖
  19.01.2017 kl.16:12
  Gro: gode du <3
  20.01.2017 kl.14:50
  Velkommen tilbake, Adina! :D Og gratulerer med både ny mann og barn på vei :) Gleder meg til å følge deg videre igjen!
  20.01.2017 kl.16:11
  Linn L.: Gode og ikke minst trofaste LINN <3
  Har du det bra? Hjertelig takk for koselig melding! Stooor klem!
  Design av: Ina Anjuta  hits script>