@ SYKEHUSET (BIOPSI) (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

@ SYKEHUSET (BIOPSI)Akkuratt kommet hjem fra sykehuset. For ikke så lenge siden så fikk jeg "påvist" celleforandring grad 3. Noe som er mye, men ikke det verste. Men må hele tiden passe på og ha oppfølging så jeg ikke ender opp med kreft i underlivet. Jeg tenker å være åpen og ærlig her fordi jeg vet at det er så utrolig mange jenter som gjennomgår det samme og da vil jeg gjerne dele min erfaring hvis den kan være til noen trøst.

For idag har de kuttet biter av livmorstappen min. Og det høres kanskje skremmende ut. Det var det også.. Ikke det de gjorde, men følelsen av å ikke vite. Det å være så redd. Heldigvis for meg så viste jeg ikke med 100% sikkerhet at jeg skulle "operere" idag. Det var 50/50 sjanse for at jeg skulle det og forberedet meg på at jeg ikke skulle det idag. Frykten kom når ho sa at det var idag de skulle kutte og at jeg ikke kunne få verken narkose eller beroliggende midler. Det var for sent. Men de motiverte meg så sinnsykt og var så snille at jeg hoppet i det. Og det er jeg kjempe glad for!

Sykepleier holdt meg i handa mens sprøyta ble stukken 4 steder på livmorstappen. Jeg har jo så sprøyteskrekk (utenom i annsiktet) at jeg trodde jeg skulle dø. Men hun sykepleieren som holdt meg i handa fortalte meg hele tiden hva som skjedde og prøvde å snakke om andre ting også hele veien, non stop at jeg ikke enset sprøyte stikkene engang. Det var helt utrolig hvor godt det var å ha henne der. 

Så konklusjon. Det er ingenting å grue seg for. Ikke vondt, bare ubehagelig slik det er med alle gyn-undersøkelser. Så nå venter jeg bare på brev i posten som sier om jeg må inn å fjerne mer eller om jeg kan gå slik en stund til. Regner med jeg må inn igjen men da vet jeg hvertfall at jeg ikke dør, hihi! Takk til kristiansand sykehus for ufattelig god service idag. Kan ikke få roset dem nok.

S. Er glad det er overstått for denne gang og håper prøvene er gode. Ha en fin dag!

HAR DU CELLEFORANDRING?
HAR DU FJERNET DELER AV LIVMORSTAPPEN? HVORDAN VAR DIN OPPLEVELSE?
(Det er lov å være anonym!)


 • 28.01.2015 kl.13:04
  så utrolig tøfft gjort av deg <3 vet ikke åssen det er og hva det er men glad du er i god behold og ikke kommer til og få kreft med d første og håper du ikke får d i det hele tatt <3

  håper du får en fin dag og koser deg masse inne i dette regnværet ...klem
  28.01.2015 kl.13:52
  Har gjort akkurat det samme. Fjernet en stor bit. Æsj. Etterpå la de biten foran meg sånn at jeg kunne se den godt! Totalt unødvendig! Den ble brent bort,fikk sånn adrenalinsprøyte så brant de den bort. Lukten... fyfaen. Var ikke en kul opplevelse for meg akkurat.Men er ikke noe jeg tenker på lengre. Går til kontroller uten problem. Dette er veldig viktig å gjøre,uansett hvor redd man er! Tenk om jeg hadde gitt faen,da har jeg utviklet livmorhalskreft... Nei, ta vare på egen helse! Kreft er ingen spøk!!
  28.01.2015 kl.15:03
  fjellblomsten: Usj, det er det jeg skal gjøre neste gang hvis det viser seg å være grad 2 eller 3 men de sa jo det var samme bedøvelses opplegg og den delen gikk jo greit.. etter det er man jo bedøvd så da merker man jo ikke noe :) men det er jo ikke behagelig å ha den "dildo åpneren" hehe..

  men mamma fortalte også dette med lukten, at det var helt jævlig.. jeg skulle ta laser fjerning av hår i fjor på en klinikk og når jeg kom inn der lukta det dødt lik.. så jeg tror jeg har en aning hvordan det vil lukte. usj!:)

  men ang å legge biten di tok vekk foran deg er jo unødvendig. jeg spurte idag om å få se alle bitene de kuttet av og det fikk jeg. men jeg syns jo ikke sånne ting er ekle da, men de burde skjerme det til folk som faktisk syns det er ekkelt..

  men var det lenge siden du gjorde dette? for jeg spurte idag om adrenalin greia og de sa at de hadde slutta med det.. mamma fortalte meg at beina hennes hoppa helt ukontrollert når ho fikk adrenalinsprøyta og grudde meg litt til det også idag men det gjorde de ikke lenger. :S hmm.. håper ikke jeg får det! :)

  viktig å ta vare på helsa. det er derfor jeg gjorde det og tok tak i meg selv idag. hvis DETTE er ille så skulle jeg likt å se meg selv ha kreft å alle di sprøytene jeg må ta da. huff.. bedre å bare gjøre det nå, føre var. takk som delte dette :)
  28.01.2015 kl.15:05
  Hilde susanne: tusen takk for trøst og gode ord! <3 kreft er skummelt, men satser på at det bare er som det er til jeg dør "der nede".. :) bare ikke glem å sjekke deg for celleforandring du også når du blir 25 (eller før om du vil).. alle jenter skal/bør gjøre det. dette skjer med 80% av alle jenter ca.. :) ha en fin dag! *PLASK*
  28.01.2015 kl.15:27
  <3 <3 <3 <3

  jeg skal ut i plaske været nå -.- gå ned til sentrum og kjøpe taco og energy drikk <3 sluuuuurp!!!! <3
  My
  29.01.2015 kl.05:00
  Nå ble jeg satt ut :o( Godt du fikk behandling! Krysser fingrene for deg. DIGER klem :O)
  30.01.2015 kl.09:28
  My: Takk <3
  Design av: Ina Anjuta  hits script>