MIN EGEN FEIL. LESSON LEARNED! (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

MIN EGEN FEIL. LESSON LEARNED!

Hei igjen! Ang formen min og det at jeg har vært syk. Vel jeg føler meg sånn halvveis bedre men dumme meg var så lei av å bare være sofa og sengeliggende og overhodet ikke sosial i di siste 4 dagene at jeg valgte å gå ut en tur å drikke mine 6 øl igår. Det skulle jeg aldri gjort.. På vei hjem tråkket jeg midt i en sølepytt av slaps og måtte labbe hjem med klissvåte og kalde sko. Idag har halsen min fått svi for det. Jeg begynte å bli frisk men nå har jeg nesten ikke stemme igjen og jeg hoster som en gal. Huff, nå har jeg iallefall lært at jeg IKKE skal ta noen sjanser neste gang jeg blir syk ass. Min egen feil, hehe.

Ang mat så lagde vi denne retten du ser på bildene over igår. Ris, grønnsaker, bertange saus, linser og kikerter med nan brød til. Dette hadde vært en typisk rett jeg hadde sluket på en to tre for 4 år siden. Jeg spiste bare en kvart del av det. Jeg trodde jeg skulle klare det men kroppen tillot det ikke og bare pga den hendelsen igår når jeg innså hvor lite jeg orket så ble jeg fast bestemt på at jeg idag skulle spise ofte men lite. Jeg tror det er den beste måten å få matlyst igjen på. Om jeg skal tvinge meg til å spise så klarer jeg iallefall litt enn ett helt måltid. Tror dere ikke det vil gå fremover da?

Så idag har jeg spist en skål med frukt + appelsinjuice til frokost. Hadde suppe med en skive og masse macaroni oppi og til kvelds har jeg hatt 3 skiver og ett glass melk. Det er mer enn jeg har spist på evigheter og jeg måtte tvinge i meg første og sistenevnte og jeg vurderer å spise en skål med havregryn nå snart. Skal jeg opp i vekt så kan jeg ikke bare sitte å se på. Det må nedpå, ikke sant? :)

Ha en fin kveld videre dere. Jeg må hvile og bli frisk. Mye jobb denne uka! 


 • 25.01.2015 kl.11:38
  God bedring :)
  25.01.2015 kl.13:04
  tusen takk :)
  26.01.2015 kl.09:26
  Jeg vet du ikke liker det! Men prøv å få i deg en gainer! Det inneholder MANGE Kcal. Så om du sliter med å få i deg mat, så har du likevel fått i deg næring. Men du må IKKE bytte ut gainere med mat, men drikke det MED maten. Jeg drikker alltid en til frokost (for jeg sliter sånn med å få i meg frokost/Skiver) Også drikker jeg alltid en rett før jeg skal legge meg (det er forresten da du legger fortest på deg når du spiser seint)

  Den jeg drikker på nå er faktisk veldig god! Og jeg er veldig kresen på proteinsmaker :P :P Som jeg har sagt før så er også smoothie en enkel måte å få i deg mat på. Alle liker en frisk smoothie <3 så der kan du stappe inni alt mulig! Proteinpulver, havregryn, vitaminer, spirulina, bær, frukt, oljer osv. Det funker veldig bra for meg ihvertfall :) :)
  26.01.2015 kl.19:29
  Leah Renèe: kan du si hva den du har heter eller linke til der hvor jeg kan få kjøpt den? :p
  sliter så med klumper og mange av smakene er helt grusomme.. hater gjær smaken eller den.. :O
  tror jeg skal invistere i en smootie shaker og en gainer dette året jeg. er desp!! om jeg griner mens jeg drikker så får jeg bare gjøre det :p
  Design av: Ina Anjuta  hits script>