SE FRESH UT PÅ SKOLEBENKEN/TUR (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

SE FRESH UT PÅ SKOLEBENKEN/TURUtvalg av skolesekker finner du HER <--

Det er litt rart og også litt kjipt å tenke på at jeg er 25 år og enda har jeg ingen utdanning. Har vurdert mange ganger å begynne på skolebenken igjen men noe i meg sier at jeg må finne ut av hva jeg virkelig kunne tenke meg å bli før jeg sløser bort enda fler år på skole til ingen nytte. Jeg drømmer bare om å ha rutiner igjen. Å få nye venner. En ny vennegjeng. Det å gå rundt med ryggsekk og penal igjen med de kuleste pennene i, hihi.

Satt å kikket litt på nett nå bare for å ha noe å gjøre nå når jeg er syk. Kom over en nettside som heter carriealong.no hvor de selger fine ryggsekker og penaler bl.a. Nesten så jeg bare må gå på skole igjen. For eksempel så har di disse..

[Rosa: HER (389KR) // Lilla: HER (389KR)// Grå: HER (515KR) // Svart: HER (515KR)]


Hvor søte var ikke disse ryggsekkene da? ♥ Registrerer du deg nå på hjemmesiden dems (gratis) så får du 10% avslag på valgfri ryggsekk.

De hadde også tur-ryggsekker på nettsiden jeg likte godt fargen på. Skal man være trendy bør man ha freshe friske farger, slik som disse to for eksempel.


[Kjøp den lilla HER (855KR) // Kjøp den blå HER (855KR)]

Det gir liksom litt mer motivasjon, dont you think? Vi er i 2015 nå. Det skal være litt overflatisk/materialistisk, lol.. er det ikke det ungdommen foretrekker?
Besøk hjemmesiden til carriealong HER!
Sjekk ut alle ryggsekkene HER!

De tar også klarna! Ett must for de som er flinke til å shoppe :) 


 • 20.01.2015 kl.16:10
  Kule :-)
  20.01.2015 kl.16:31
  Silje: ikke vel:)
  20.01.2015 kl.21:51
  leste jeg riktig har du ikke noen utdanning ? :D snakk om likhet hær .

  jeg har ikke vært på skole helt siden 10.kl

  det er 6 år siden eller noe ... er 21 og blir 22 i år

  lang historie men den korte er har blitt mobbet og trakkasert helt siden 3 kl. + har hatt en kontrollfrik av en far han sa jeg ikke trengte skole . han kunne bare finne jobb med et knips. så da har d ikke blitt noe skole før i år. wiiii forloveden min har hjulpet meg og søkt meg inn på skole :D gruer meg noe sykt ,har ikke så mange venner å sånn ,så gleder meg og gruer meg til og komme i gang igjen.

  du virker veldig snill <3 og utrolig omtenksom
  21.01.2015 kl.15:47
  Hilde susanne: du leste riktig :p har gått på tegning form og farge ett år, helse og sosial ett år og frisør privat skole 6mnd.. men gadd liksom aldri å gå videre.. :p

  ikke noe greit å bli mobbet. jeg selv har blitt grovt mobbet. på ungdomskolen. men etter jeg begynte på videregående så snudda alt seg om. jeg ble kanskje ikke den mest populæreste jenta i den tid, men jeg var ganske godt likt og fikk mange venner :) så videregående snudde alt om og sakte ble selvtilitten bygd opp igjen! :) så ikke tenk at alle skoler er like.. og ALLTID vær deg selv.. :)

  syns d var rart av din far og ikke ønske deg inn på noe skole. utdanning er jo så viktig. eller ikke livsviktig, men hvis du skal bli noe større enn en butikk selger så er d jo viktig. og hvis du vil ha ei feit lønn så er det jo viktig. du gjør det du selv føler er riktig, viktig og hva du må for å nå dine mål. og husk, alltid gå med hodet hevet på skole osv. vis at du ikke er usikker og ett lett mål for mobberne..
  vis at du er utadvendt, snill og at du har selvtillitt. det hjelper på! :)

  <3
  23.01.2015 kl.16:31
  Jeg startet akkurat på skolen i forrige uke!! Og jeg har ikke peiling på hva jeg vil! Men man blir ikke yngre heller så da kan man finne ut hva man vil mens man går på skole :) jeg går allmenn nå
  24.01.2015 kl.20:45
  Leah Renèe: tror allmenn er kjempe fint jeg! :) mange muligheter! lykke til videre på skolen!
  Design av: Ina Anjuta  hits script>