IPOD - THINK PINK! (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

IPOD - THINK PINK!Nå skal dere høre.. En av de beste tingene jeg har fått her i livet, som er overflatisk, er min kjære Ipod. Uheldigvis er den full av sprekker nå og det er på tide å invistere i en ny snart. Jeg vil heller ha en mobil fra europris og en ipod for appene og kamera. Er faktisk helt avhengig av min lille venn, Ipoden!

Expert.no har jo så utrolig mange utvalg av ipod's og jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg har alikevel en følelse på at jeg kommer til å velge en av disse skjønne og lekre ipodene. Har den hvite fra før bare denne er hakket bedre. Minner jo om en iphone bare det er kulere å si man har en Ipod? ;)2490kr (til venstre) -> Link direkte til produktet HER / 1990kr (til høyre) -> Link direkte til produktet HER 

Det er jo egentlig ikke så gal pris med tanke på alt en ipod kan gjøre. Omtrent alt en mobil kan faktisk utenom å lade kontantkortet for eksempel. Man kan ringe via apper og sende meldinger om man har internett på. Man kan sende email, sjekke kontoen, betale regninger, ta bilder, redigere bilder, filme, høre musikk, facebook, instagram. Ja alt en mobil kan bare jeg syntes Ipod er enda bedre. 

Det finnes jo såklart billigere alternativer på hjemmesiden til EXPERT men skal man først invistere i noe så ville jeg gått for disse to. Skal man gå etter de små søte som er lette å ta med seg over alt så ville jeg gått for denne..


375kr og fåes kjøpt HER.

For dere som er interesserte så kan dere jo sjekke ut flere utvalg og farger HER (Ipod utvalg!)

Grunnen til at jeg linker dere til expert er fordi samboeren min jobbet der og jeg vet jeg kan stole på deres produkter, kvalitet og service. 


  • Design av: Ina Anjuta    hits script>