WELL HELLO JUSTIN BIEBER (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

WELL HELLO JUSTIN BIEBEREndelig ferdig med dagens rydd på soverommet. Gidder ikke vise hele rommet fordi det ser egentlig ikke ut. Er det noe jeg hater med leiligheten vi leier så er det soverommet. Ikke fordi det er rotete, men måten det er bygd på. Å vise bilde av systemet mitt er ett bedre alternativ, hihi. Er det noen som forresten vet hvordan jeg kan få bort de brunkrem "flekkene" på den lyserosa morgenkåpa? Jeg vaska den men det ble nesten verre. Den er jo ny og så utrolig søt. Kjedelig å ødelegge den med en gang da. 

Deilig å få sortert litt og hengt opp alt som skal henges.

Rydda kjapt på badet også. I både meg og dennis sine hyller. Fikk kasta mange produkter og gamle parfymer. Er det noe som er deilig så er det å kaste ting eller gi bort ting. Elsker å ha lite så jeg kan fylle det opp med noe nytt igjen. 
Well hello justin bieber i hylla mi! Grrr... Det var en julegave fra dennis og jeg lo meg ihjel når jeg fikk den. Jeg regnet jo med de var laget for kids, men denne parfymen er en av de beste jeg har eid. Skikkelig frisk, søt sommerparfyme ala cascada meets ralph lauren sine. Im obsessed!! ♥
Å nå tenker jeg å ta meg noe velfortjent godteri. Idag blir en skikkelig kosedag med lasagne, cola light, chips med dip osv. Gleder meg til kvelden kommer!! 


  • Design av: Ina Anjuta    hits script>