WILDLIFE AID. KAN DU STØTTE MED 20KR? (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

WILDLIFE AID. KAN DU STØTTE MED 20KR?Dere som kjenner meg vet jo jeg brenner for dyr. Jeg mener, jeg lever for dyr. Uten dem hadde jeg faktisk ikke lenger maktet å leve men de trenger sårt min og fleres hjelp. Det gjør meg så glad når dere kommer trofaste til meg å spør om råd eller hjelp til å for eksempel fange inn katter eller hjelpe til med omplassering. Det varmer mitt hjerte å vite at dere vet jeg både KAN dyr og VIL hjelpe til. Eneste unntak jeg har er at jeg ikke hjelper dyr som allerede er i ett hjem. Eneste måten jeg isåfall kan hjelpe på er å dele linken videre på facebook og min facebookside med ca 2000 dyreglade mennesker i. Men de jeg i hovedsak hjelper er de som faktisk ikke har ett hjem. Det er de mitt hjerte går aller mest til, spesielt i vinter. 

Noen ganger vet man ikke helt hva man kan gjøre. Man har kanskje dyr selv og ønsker ikke fler fordi det koster en del. Så har man de som ikke har lov å ha dyr i leiligheten. Eller kanskje de som ønsker å hjelpe men som har barn som stopper dem fra å reise bort for å bidra personlig og fysisk. Det finnes ett alternativ å det er å donere penger til de som faktisk KAN hjelpe til. Dette er noe jeg av og til gjør og jeg har kanskje ikke så mye på kortet men jeg har alltids råd til å gi 100kr her og 100kr der og vet du, de blir faktisk glad bare de får 20kr noen ganger. Alt hjelper og hvis alle mine lesere hadde donert 20kr hver så hadde summen plutselig blitt stor. Glem aldri at alle monner drar. En liten fjær kan fort bli til en stor høns! 

Idag gikk min donasjon til Wildlife Aid. De gjør en så fantastisk jobb for villdyrene i england - jeg finner ikke ord. I hele går lå jeg å så på alle videoene dems på youtube. Du finner kanalen dems HER!! De hjelper rever, ugler, mus, grevlinger, rådyr, ender.. ja alle villdyr i verden som trenger hjelp, medisiner, operasjoner eller andre ting. Men for at de kan fortsette er de avhengige av våres støtte. Doner en liten sum idag og du kan legge deg med en veldig god samvittighet. Har du råd til å gi mer, så gir du mer. Tenk du bidrar til å redde liv! Det er stort det :-) En større gave finnes ikke. 

Du kan donere på denne siden via VISA kortet ditt for eksempel! HERHERHERDONERHERHERHER!!

10GBP = 116NOK

Do it for them! ♥ ALLE MONNER DRAR!!
Still meg gjerne spm ang betaling om du ikke skjønner det.  


 • 11.01.2015 kl.18:52
  Så utrolig bra gjort! Jeg ble nettopp medlem av dyrevern alliansen, fint å hjelpe noen som ikke har en stemme. Kjempe trist bilde av reven, bra den fikk hjelp :)
  11.01.2015 kl.19:31
  Tone Lund: takk. og så flott du er med <3
  Design av: Ina Anjuta  hits script>