HVORDAN LAGE DENNE RISEN (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

HVORDAN LAGE DENNE RISEN



mmmmmm... noen som vet hvordan man lager en sånn gul ris?
Ser så delikat ut. Kan man kjøpe det liksom?

Vil ha det til tikka masala 


  • SweetAlbana
    27.06.2011 kl.20:20
    uhm stupid ? har du hørt om gurkemeie eller safran! det du gjør er å ta basmati ris IKKE jasmin eller annet klebrig ris, og du tar en kasserolle med basmati i og vann over men bare sånn 1 cm vann over risen, så tar du i gurkemeie eller safran. eller så kan du gjøre som dette, ta basmati ris steke den bitte grann i olje sammen med hakka løk,hvitløk og gurkemeie så vann i å koke det! ;)
    27.06.2011 kl.20:36
    ELLER!!! ta safran!! haha... hvorfor forklare så gresk!? ;)
    27.06.2011 kl.20:37
    SweetAlbana: Ikke stupid, kun uvitende og har aldri hørt om de tingene nei. Er ikke kjent for å være noe rachael ray på kjøkkenet. takk for tips :-)
    27.06.2011 kl.20:38
    kittycamyy: hahaha, takk skjønne :)) hvordan ser det ut?
    SweetAlbana
    27.06.2011 kl.20:42
    safran får du kjøpt på utenlandske butikker det er masse av dem i krsand. men det er dyrt så du kan bruke gurkemeie;) kitty cam eller hva faen ! forklare gresk, nei vennen min jeg er fink på kjøkkenet og forklarer ting ordentlig ikke som dere norske poteter som kan bare steke grandiosa i ovnen eller lage kjøttboller! så blææææh
    27.06.2011 kl.20:44
    SweetAlbana: emmm... uenig med deg her altså.... man trenger ikke være svart for å være dyktig på kjøkkenet... vi har gordon ramsey og rachael...

    svarte havner på mæccen! haha neida.
    28.06.2011 kl.15:31
    EY jæ** er iraner.. er flinkere i kjøkkenet enn deg "albaner" frekke idiot =)
    28.06.2011 kl.15:33
    kittycamyy: hehehe :P:P
    28.06.2011 kl.16:11
    ;)
    28.06.2011 kl.22:30
    eeeh vits i å være så frekk??...

    Men du finner det i vanelig butikk jea. vi har det på meny.
    28.06.2011 kl.23:10
    Ch: Okei, skal gå nedom å sjå! KOMMER TIL deg når jeg skal kjøpe så kan du finne:P




    Design av: Ina Anjuta



    hits script>