FAQ/ OM ADINA (ADINA)
Forside Add meg FAQ Kontakt Facebook Tumblr

FAQ/ OM ADINA

Navn: Adina Jeanette

Alder: 27 (19.11.89)
Dyr: Katter
Hobby: Å blogge, shoppe, redde/fange dyr, sminke og å ta bilder.

Bilde av dyrene:

 

Har du noen tattoveringer?En svart, hvit, rosa og lilla sommerfugl som jeg er utrolig glad jeg tok. Jeg har i mange mange år tenkt på den men ikke turt å ta den før mamma kjøpte den i bursdagsgave 19.11.12. Hva den står for? Jeg har blitt mobbet igjennom hele barndommen så det er hovedsakelig det den står for. En sommerfugl var kanskje en larve (at jeg var stygg) men har blitt til en sommerfugl nå (penere). Og det har jeg faktisk og kan med hånda på hjertet skryte av (vel så sant jeg har sminke på!).. Den står også for at nå er jeg fri. Dyr som kan fly symboliserer ofte frihet. Og det er det jeg er, ingen mobbere bak min rygg lenger. Så var det fargevalget da? Jeg ville ha noe som representerer femininitet og fargene i hjertet mitt og lilla og rosa har alltid vært de to fargene kombinert jeg har likt best. Hele leiligheten min var preget av disse to fargene i 2010. Så da vet dere historien om min sommerfugl :-)Rosen er den samme som Jessica Jane sin og jeg ble forelska fra første sekund.. ♥Skrifta på siden av magen: Just when the caterpillar thought the world was over SHE became a butterfly.

Sommefuglen på magen er enda ett frihetssymbol. En reminder om at alt kommer til å gå bra. Enda flere sommefugler som skal fylles med farge en dag. Turkis. Inspirert av Triana Iglesias. Har disse finger tattooene og MEOW på andre hånda. 


 • 29.12.2010 kl.01:03
  hva er bloggen hans da :) ?
  29.12.2010 kl.01:15
  Iris Gjerde: skal fortelle det på bloggen, når han er ferdig med nett sidens design! :)
  29.12.2010 kl.02:31
  gleder meg! håper han vil lage til meg, for jeg har en utrolig amatørmessig design....laget av meg selv...

  fin blogg du har foresten :) masse intresange temaer!
  29.12.2010 kl.02:50
  Sunniva Michelle: skal si ifra vet du :))

  tusen hjertelig takk for det :) digger slike kommentarer fra bloggere :) motiverende!
  S
  05.12.2014 kl.21:05
  fant nettopp bloggen din men må si at du virker som en unik, fargerik og herlig person .. sommerfugl tatoveringen din er kjempevakker og rørende historie bak den og <3 ønsker deg en fin helg :)
  05.12.2014 kl.22:35
  S: Hei "S". Takker for hyggelig kommentar. Live'love <3
  Design av: Ina Anjuta  hits script>